Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De politie roept de hulp in van burgers die informatie hebben die mogelijk kan leiden tot de opsporing en aanhouding van de overvallers die het vrijdagavond gemunt hadden op de eigenaar van ‘Kevin Jewelry’ in de Havenstraat.
Kort na 19.00 uur sloot de man zijn winkel af en ging naar zijn auto. Daar werd hij bedreigd met een vuurwapen en ontdaan van zijn eigendommen. De politie kwam na de melding direct in actie, maar heeft meer informatie nodig om de daders te kunnen oppakken. Mensen die iets gezien hebben van de overval of van de vluchtende daders, worden verzocht zich te melden bij Dennis Jacobs, telefoon 527-3283 of 100. Anoniem blijven kan door naar tiplijn 11141 te bellen.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).