Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De politie roept de hulp in van burgers die informatie hebben die mogelijk kan leiden tot de opsporing en aanhouding van de overvallers die het vrijdagavond gemunt hadden op de eigenaar van ‘Kevin Jewelry’ in de Havenstraat.
Kort na 19.00 uur sloot de man zijn winkel af en ging naar zijn auto. Daar werd hij bedreigd met een vuurwapen en ontdaan van zijn eigendommen. De politie kwam na de melding direct in actie, maar heeft meer informatie nodig om de daders te kunnen oppakken. Mensen die iets gezien hebben van de overval of van de vluchtende daders, worden verzocht zich te melden bij Dennis Jacobs, telefoon 527-3283 of 100. Anoniem blijven kan door naar tiplijn 11141 te bellen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.