Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Philipsburg - Voormalig Vromi-minister Christopher Wever heeft de krachten gebundeld met Sant Nirankari Mission ‘om een glimlach op de gezichten van mensen te toveren’.

 

OudministerDat meldt The Daily Herald. Afgelopen zondag werden er door deze samenwerking meer dan 40 zakken met niet-bederfelijke etenswaren geleverd aan gezinnen in een aantal van de meest kwetsbare gebieden in de gemeenschap.
Wever legt zijn keus voor deze samenwerking als volgt uit: ,, Met de missie van de organisatie om een synoniem te worden van eenheid, liefde, vrede, verdraagzaamheid, onbaatzuchtige dienstverlening en mededogen zijn al haar algemene principes in lijn met mijn kernwaarden.”
Nu het aantal positieve gevallen van Covid-19 weer toeneemt en de werkloosheid ook blijft stijgen, bevinden veel gezinnen zich in een moeilijke financiële situatie. In sommige gevallen moeten er zelfs keuzes gemaakt worden tussen het kopen van voedsel of het betalen van rekeningen. ,, Ik geloof dat er geen bijdrage of inspanning is die te klein is, omdat elk klein gebaar een echt verschil kan maken in iemands leven. Daarom zal ik blijven doen wat we kunnen en de hoeder van onze broeder zijn”, zei Wever.

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).