Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Philipsburg - Voormalig Vromi-minister Christopher Wever heeft de krachten gebundeld met Sant Nirankari Mission ‘om een glimlach op de gezichten van mensen te toveren’.

 

OudministerDat meldt The Daily Herald. Afgelopen zondag werden er door deze samenwerking meer dan 40 zakken met niet-bederfelijke etenswaren geleverd aan gezinnen in een aantal van de meest kwetsbare gebieden in de gemeenschap.
Wever legt zijn keus voor deze samenwerking als volgt uit: ,, Met de missie van de organisatie om een synoniem te worden van eenheid, liefde, vrede, verdraagzaamheid, onbaatzuchtige dienstverlening en mededogen zijn al haar algemene principes in lijn met mijn kernwaarden.”
Nu het aantal positieve gevallen van Covid-19 weer toeneemt en de werkloosheid ook blijft stijgen, bevinden veel gezinnen zich in een moeilijke financiële situatie. In sommige gevallen moeten er zelfs keuzes gemaakt worden tussen het kopen van voedsel of het betalen van rekeningen. ,, Ik geloof dat er geen bijdrage of inspanning is die te klein is, omdat elk klein gebaar een echt verschil kan maken in iemands leven. Daarom zal ik blijven doen wat we kunnen en de hoeder van onze broeder zijn”, zei Wever.

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.