Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - De premier van Sint Maarten, Leona Romeo-Marlin, heeft officieel het Emergency Operations Center (EOC) geopend om zo goed voorbereid te zijn op tropische storm Jerry.

jerry sxmHet besluit kwam na overleg met onder andere het National Hurricane Center en de meteorologische dienst van Sint Maarten (MDS).
De storm is gisterenavond vlak langs het Bovenwindse Eiland getrokken op een afstand van 140 mijl. De verwachting was dat het al vanaf ‘s middags zou gaan stormen en dat de storm pas deze middag voorbij is.
Scholen bleven gisteren gesloten. Ook werden er om 15.00 uur drie shelters geopend voor mensen wiens huizen nog niet stormbestendig zijn.
Bedrijven en overheidsdiensten werden verzocht na 14.00 uur te sluiten. Alleen supermarkten, restaurants en bouwmaterialenwinkels mochten tot 16.00 uur openblijven. Uitzonderingen zijn gemaakt voor de luchthaven, de haven en hotels, maar het management werd gevraagd hier verantwoord mee om te gaan en geen risico’s te nemen.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).