Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Een groep afgevaardigden van Sint Maarten heeft vorige week vergaderd met luchtvaartmaatschappij JetBlue Airways in New York.

jetblueTijdens de vergadering heeft minister van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie (TEATT) Stuart Johnson een geformuleerde brief gepresenteerd waarin hij JetBlue bedankte voor de steun die de maatschappij heeft geleverd in de nasleep van de orkaan Irma en voor de langdurige werkrelatie met Sint Maarten.
Interim-directeur van het Sint Maarten Tourist Bureau (STB), Mayling Chun, deelde daarbij speciale geschenken uit aan de JetBlue-officials.
,,De relatie met de luchtvaartmaatschappij begon in 2008 met de eerste vlucht vanaf JFK en is uitgegroeid tot wat het nu is; dagelijkse vluchten vanaf JFK, Boston en Fort Lauderdale (FLL)”, aldus Johnson.
,,Iets meer dan een jaar geleden werd ons land geconfronteerd met een van de ergste tropische natuurrampen in zijn geschiedenis, de orkaan Irma. De orkaan had ernstige gevolgen voor Sint Maarten, met een bijzondere impact op de economie en het toerisme. In de onmiddellijke nasleep van de orkaan liet JetBlue Airways ons zien hoe toegewijd ze zijn om het eiland weer als voorheen te maken. Deze ondersteuning zal nooit vergeten worden en zal altijd gewaardeerd worden.”
Johnson ging verder: ,,De terugkeer van JetBlue Airways op 1 november 2017 tweemaal per week naar Princess Juliana International Airport met een voortdurende toename van vluchten laat zien dat JetBlue Airways veel vertrouwen heeft in onze bestemming. Ik kijk er naar uit om onze relatie in de komende jaren te laten groeien.”
JetBlue-officials maakten tijdens de vergadering duidelijk dat er tot dusverre geen klachten zijn van klanten met betrekking tot de tijdelijke faciliteiten op Princess Juliana International Airport.
,,Het is noodzakelijk om JetBlue en al onze partners in de toeristische sector te blijven ondersteunen om ons marktaandeel te vergroten en duurzaamheid te ontwikkelen voor ons toerisme”, concludeerde Chun.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).