Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - Tijdens de Sint Maarten Heineken Regatta, die plaatsvindt van 28 februari tot 3 maart, is het ten strengste verboden in deze gebieden of binnen een straal van 3 km van de Princess Juliana International Airport radiografische apparatuur zoals drones te gebruiken.

drones Ook is het verboden om drones te gebruiken in de nabijheid van grote menigten en bij publieke events.
De drones kunnen in deze gebieden een gevaar vormen voor landende en vertrekkende vliegtuigen op de luchthaven. Bovendien kunnen deze drones ook een belemmering vormen voor de zeilteams die deelnemen aan de Heineken Regatta.
Overtreders kunnen verschillende straffen en/of boetes opgelegd krijgen.
Heineken Regatta zal louter vergunningen afgeven voor het gebruik van drones voor commerciële doeleinden.
Personen die luchtfoto’s of -films willen maken voor commerciële doeleinden moeten uiterlijk 25 februari 2019 een schriftelijk verzoek indienen bij het departement. Hierin moet alle relevante informatie over de drone verstrekt worden, zoals het typemodel en de start- en landingszone. Geïnteresseerden kunnen hun verzoek per e-mail indienen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).