Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Tropical Shipping heeft een nieuwe aanwinst in de haven: het vrachtschip Tropic Hope, dat staat voor vertrouwen en hoop in de wederopbouw en herstel van Sint Maarten.

vaartuigsxmMinister van Toerisme, Economische Zaken, Transport en Telecommunicatie (Teatt), Stuart Johnson, prees Tropical Shipping voor de introductie van zijn tweede schip op het eiland.
Johnson benadrukte het belang van container- en breakbulkvaart voor de duurzame herontwikkeling van de economie en zei dat het van cruciaal belang is voor het herstelproces van het eiland dat bedrijven zoals Tropical Shipping zich aan de bestemming hebben verbonden.
,,De naam van het vaartuig Tropic Hope is symbolisch voor de herstelfase waarin het land zich momenteel bevindt, wederopbouw na de verwoesting door de orkaan Irma, waarbij de bevolking met hoop en vertrouwen naar de toekomst kijkt tijdens de wederopbouwfase”, vond het management van Port Sint Maarten.
Tropic Hope zal de capaciteit van Tropical Shipping voor temperatuurgecontroleerde vracht naar het Caribisch gebied vergroten op basis van de verhoogde snelheid en efficiëntie van het nieuwe schip. Het schip zal havens in Canada, Florida, Puerto Rico en de noordelijke en oostelijke Cariben bedienen.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).