Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Sint Maarten heeft gisteren een groot deel van de dag zonder stroom gezeten. Door problemen met het koelwatersysteem bij nutsbedrijf Gebe viel de stroom rond 10.00 uur uit. Het duurde tot 14.50 uur voordat de problemen waren verholpen en het eiland weer van stroom kon worden voorzien.
Het nutsbedrijf waarschuwde gisteravond dat het zeker drie tot vier uur kon duren voordat alles weer was opgestart en de verschillende gebieden op het eiland weer stroom zouden hebben. ,,We begrijpen dat dit een onaanvaardbare situatie is, maar dit was buiten onze schuld. Gebe verontschuldigt zich bij al haar klanten voor het eventuele ongemak dat is veroorzaakt door dit incident”, zo laat het nutsbedrijf weten.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).