Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Sint Maarten heeft gisteren een groot deel van de dag zonder stroom gezeten. Door problemen met het koelwatersysteem bij nutsbedrijf Gebe viel de stroom rond 10.00 uur uit. Het duurde tot 14.50 uur voordat de problemen waren verholpen en het eiland weer van stroom kon worden voorzien.
Het nutsbedrijf waarschuwde gisteravond dat het zeker drie tot vier uur kon duren voordat alles weer was opgestart en de verschillende gebieden op het eiland weer stroom zouden hebben. ,,We begrijpen dat dit een onaanvaardbare situatie is, maar dit was buiten onze schuld. Gebe verontschuldigt zich bij al haar klanten voor het eventuele ongemak dat is veroorzaakt door dit incident”, zo laat het nutsbedrijf weten.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.