Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - De man die maandag pompbediende Gerard Saulveur doodschoot ging al eerder in de fout. Dat schrijft The Daily Herald. De 22-jarige verdachte B.D. zat al eerder vast voor bedreiging met een vuurwapen.
Hij werd op 6 oktober vorig jaar gearresteerd maar kwam in maart van dit jaar weer vrij wegens goed gedrag. D. werd op 6 oktober 2014 gearresteerd nadat hij iemand in St. Peters had bedreigd met een vuurwapen. Toen de politie hem toentertijd, na een achtervolging wilde aanhouden, richtte hij vervolgens zijn wapen op een agent. Deze loste daarop een waarschuwingsschot waarop D. er vandoor ging. De agenten zetten de achtervolging in en schoten de 22-jarige uiteindelijk in zijn been, waarna ze hem konden arresteren.
Bij de overval met dodelijke afloop bij het pompstation zit nog iemand vast, de 23-jarige R.R. Hij bestuurde de vluchtauto, een zwarte Hyundai. Hij is voor zover bekend nog niet eerder in aanraking geweest met justitie.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.