Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - De man die maandag pompbediende Gerard Saulveur doodschoot ging al eerder in de fout. Dat schrijft The Daily Herald. De 22-jarige verdachte B.D. zat al eerder vast voor bedreiging met een vuurwapen.
Hij werd op 6 oktober vorig jaar gearresteerd maar kwam in maart van dit jaar weer vrij wegens goed gedrag. D. werd op 6 oktober 2014 gearresteerd nadat hij iemand in St. Peters had bedreigd met een vuurwapen. Toen de politie hem toentertijd, na een achtervolging wilde aanhouden, richtte hij vervolgens zijn wapen op een agent. Deze loste daarop een waarschuwingsschot waarop D. er vandoor ging. De agenten zetten de achtervolging in en schoten de 22-jarige uiteindelijk in zijn been, waarna ze hem konden arresteren.
Bij de overval met dodelijke afloop bij het pompstation zit nog iemand vast, de 23-jarige R.R. Hij bestuurde de vluchtauto, een zwarte Hyundai. Hij is voor zover bekend nog niet eerder in aanraking geweest met justitie.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).