Al het nieuws

De Saba Comprehensive School (SCS) stopt met het gebruik van kleine plastic wegwerpflessen. plasticVanaf maandag 13 januari ontvangen alle 114 studenten en het personeel een roestvrijstalen waterfles die ze kunnen bijvullen in de waterdispenser. In januari kan iedereen zijn fles water gratis bijvullen. Per februari moet er 1 dollar betaald worden om bij te vullen. Het gaat om een gecombineerd initiatief van SCS en het Openbaar Lichaam Saba met het doel bij te dragen aan een groener en schoner Saba en het verminderen van de hoeveelheid kunststoffen. Het initiatief sluit tevens aan bij de geplande installatie van een drinkwaterflessenfabriek dit jaar op Saba, waarbij lokaal geproduceerd drinkwater in herbruikbare flessen van 3 en 5 liter worden gemaakt.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).