Al het nieuws

De Saba Comprehensive School (SCS) stopt met het gebruik van kleine plastic wegwerpflessen. plasticVanaf maandag 13 januari ontvangen alle 114 studenten en het personeel een roestvrijstalen waterfles die ze kunnen bijvullen in de waterdispenser. In januari kan iedereen zijn fles water gratis bijvullen. Per februari moet er 1 dollar betaald worden om bij te vullen. Het gaat om een gecombineerd initiatief van SCS en het Openbaar Lichaam Saba met het doel bij te dragen aan een groener en schoner Saba en het verminderen van de hoeveelheid kunststoffen. Het initiatief sluit tevens aan bij de geplande installatie van een drinkwaterflessenfabriek dit jaar op Saba, waarbij lokaal geproduceerd drinkwater in herbruikbare flessen van 3 en 5 liter worden gemaakt.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.