Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
The Bottom - Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) kreeg direct na haar aankomst op Saba zondagmiddag een tour over het eiland.

schoutenZe werd ontvangen door gezaghebber Jonathan Johnson en eilandsecretaris Tim Muller, die haar meenamen naar het huisvestingsproject Under the Hill en landbouwproject The Garden.
Schouten is voor het eerst sinds haar aantreden in 2017 op Saba. Bij The Garden kreeg ze uitleg van manager Sam Frederick over het project waar zeven mensen werken in het kader van sociale werkplaatsen. De verse producten worden verkocht op de markt van Windwardside, terwijl er ook leveranties aan huis zijn. Frederick hoopt ook op de markt van The Bottom te kunnen gaan staan.
Na het bezoek aan meer projecten en een beklimming van Mount Scenery vertrekt minister Schouten vandaag naar Sint Eustatius. Daarna bezoekt ze ook Bonaire.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.