Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
The Bottom - Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) kreeg direct na haar aankomst op Saba zondagmiddag een tour over het eiland.

schoutenZe werd ontvangen door gezaghebber Jonathan Johnson en eilandsecretaris Tim Muller, die haar meenamen naar het huisvestingsproject Under the Hill en landbouwproject The Garden.
Schouten is voor het eerst sinds haar aantreden in 2017 op Saba. Bij The Garden kreeg ze uitleg van manager Sam Frederick over het project waar zeven mensen werken in het kader van sociale werkplaatsen. De verse producten worden verkocht op de markt van Windwardside, terwijl er ook leveranties aan huis zijn. Frederick hoopt ook op de markt van The Bottom te kunnen gaan staan.
Na het bezoek aan meer projecten en een beklimming van Mount Scenery vertrekt minister Schouten vandaag naar Sint Eustatius. Daarna bezoekt ze ook Bonaire.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).