Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
The Bottom - Het aantal hotelkamers op Saba wordt de komende tijd uitgebreid.

julianasEen van de gebouwen van het Juliana’s Hotel wordt momenteel gerenoveerd waarbij er vier nieuwe kamers bijgebouwd zullen worden. Het doel is dat de kamers in november van dit jaar opgeleverd worden. Daarnaast zijn de voorbereidingen van de bouw van het nieuwe Saba Arawak Hotel begonnen, waarna er nog eens 27 kamers toegevoegd worden aan het eiland. Om deze kamers te vullen is het eiland druk bezig met verschillende marketingcampagnes, waarbij ze zich dit jaar vooral richten op de Canadese markt. Zo zal Saba het hele jaar door gepromoot worden in verschillende Canadese tijdschriften en maakt het eiland gebruik van travelbloggers, vloggers en influencers om Saba op de kaart te zetten.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.