Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
The Bottom - Het aantal hotelkamers op Saba wordt de komende tijd uitgebreid.

julianasEen van de gebouwen van het Juliana’s Hotel wordt momenteel gerenoveerd waarbij er vier nieuwe kamers bijgebouwd zullen worden. Het doel is dat de kamers in november van dit jaar opgeleverd worden. Daarnaast zijn de voorbereidingen van de bouw van het nieuwe Saba Arawak Hotel begonnen, waarna er nog eens 27 kamers toegevoegd worden aan het eiland. Om deze kamers te vullen is het eiland druk bezig met verschillende marketingcampagnes, waarbij ze zich dit jaar vooral richten op de Canadese markt. Zo zal Saba het hele jaar door gepromoot worden in verschillende Canadese tijdschriften en maakt het eiland gebruik van travelbloggers, vloggers en influencers om Saba op de kaart te zetten.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).