Al het nieuws

De lijsttrekkers van de twee partijen van Saba - de Windward Islands People’s Movement (WIPM) en Saba Labor Party (SLP) - zijn gisterochtend meteen na de opening van de stembureaus gaan stemmen.

sabastembusMonique Wilson, lijstrekker van SLP, was de eerste, direct gevolgd door Rolando Wilson, lijsttrekker van WIPM. Beiden stemden in The Bottom. Saba heeft 1.078 stemgerechtigden voor de Eilandsraad en 905 voor het Kiescollege. Er zijn dit jaar 20 meer stemgerechtigden voor de Eilandsraad in vergelijking met de vorige verkiezingen in 2015. Om 12.30 uur was meer dan een derde van de stemmen binnen: 399 voor de Eilandsraad en 267 voor het Kiescollege. Om 16.30 uur stond de teller op 640 stemmen voor de Eilandsraad en 425 voor het Kiescollege. Bij het ter perse gaan van deze krant was de uitslag nog niet bekend.

Foto Suzanne Koelega


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).