Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In aanloop naar de komende Statenverkiezingen op 30 september, organiseert radiozender Paradise FM vlak daarvoor, op dinsdag 27 september, een verkiezingsdebat.
Alle partijen zijn uitgenodigd deel te nemen aan dit Nederlandstalige debat. Hoeveel ook daadwerkelijk zullen komen opdagen, is vooralsnog onbekend. De aanwezige partijen zullen reageren op stellingen, een debat met elkaar aangaan en reageren op vragen en opmerkingen vanuit de zaal, zo laat de organisatie weten. Het debat wordt voorzien van duiding door journalist Oscar van Dam en presentator Pepijn Bierenbroodspot. Journalist Favell Maduro fungeert als moderator. Het debat zal op Paradise FM worden uitgezonden en is ook via de stream op paradisefmcuracao.com te volgen.
Wie het debat wil bijwonen, kan dat doen; toegang is gratis, maar het aantal zitplaatsen is beperkt. Toegang is alleen mogelijk bij reserveren via 4628103 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het debat begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur en vindt plaats in de La Belle Alliance-zaal van het Avila Beach Hotel.

www.paradisefmcuracao.com


Laatste nieuws