Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De Curaçao International Financial Association (Cifa) organiseert op 20 september in het World Trade Center een politiek debat. Alle politieke partijen die meedoen aan de Statenverkiezingen van 30 september worden hiervoor uitgenodigd.
In een uitnodiging laat Cifa weten dat het een objectief, algemeen en informatief debat betreft met als doel de gemeenschap de kans te bieden het standpunt en de visie van alle partijen met elkaar te vergelijken en daardoor een eigen, geïnformeerde mening te vormen.
Het politiek debat dat de naam ‘Debate 2016’ heeft gekregen, vindt plaats op dinsdag 20 september van 21.00 tot 22.00 uur en zal live door TeleCuraçao worden uitgezonden.
Tijdens een persconferentie die vanmiddag van 16.00 tot 18.00 uur in La Belle Alliance in het Avila Beach Hotel plaatsvindt, geeft Cifa meer informatie over het debat. Debate 2016 is mede mogelijk gemaakt door de Commission on Presidential Debates die onder andere presidentsdebatten in de Verenigde Staten organiseert. Een vertegenwoordiger van de Commission on Presidential Debates zal ook bij de persconferentie van vandaag aanwezig zijn.


Laatste nieuws