Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Steven Martina, ceo van de Guardian Group, voormalige minister van Economische Ontwikkeling in het zakenkabinet en zoon van ex-premier Don Martina, is de ‘keynote speaker’ tijdens de fundraising voor de oppositiepartij MAN.
Martina zal in zijn toespraak ingaan op de economische ontwikkeling van Curaçao. Het feit dat de zoon van medeoprichter Don Martina de toespraak houdt, wordt gezien als een belangrijke toenadering tussen de partij, de nestor en zijn familie. In 2011 trok de 76-jarige Don Martina zich terug uit de partij, zijn zoons Steven en Robbin deden dat ook. Don Martina was toen niet te spreken over de manier waarop de partij zich binnen de coalitie van PS en MFK had opgesteld.
De fundraising van morgen zou eerst bij het Hilton Hotel worden gehouden. Maar door de grote belangstelling wordt het evenement nu bij het Santa Barbara Resort gehouden.
Mensen die de partij willen steunen door een toegangskaart te kopen, kunnen bellen naar het mobiele nummer 5228872 of 5686043.


Laatste nieuws