Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,De boodschap en de strijd zijn niet begrepen”, dat heeft politiek leider Anthony Godett van Frente Obrero (FOL) op Facebook geplaatst. De partij slaagde er dit weekend niet in om de benodigde steunstemmen te halen om aan de verkiezingen van 30 september mee te mogen doen. De partij kreeg in totaal 622 steunstemmen. Godett was gisteren telefonisch niet bereikbaar voor commentaar.
,,Ik wil ieder van jullie bedanken dat wij vrienden op Facebook (konden) zijn. Ik heb geprobeerd om leiding en hulp te geven. Ik wens jullie alle goeds. De goede God zal voor iedereen zorgen, iedereen beschermen en zegenen. Het leven gaat door.”
Godett organiseerde een tijd geleden nog een referendum onder de partijleden om te peilen of de partij al dan niet een lijstverbinding met andere partijen zou aangaan bij de deelname aan de verkiezingen. Circa 300 leden oordeelden toen dat de partij zelfstandig aan de verkiezingen mee moest doen.
Bij de Statenverkiezingen van 2012 wist de partij geen zetel te behalen. Nadat de verkiezingsuitslag in 2012 bekend was gemaakt, verklaarde een ontgoochelde Godett dat hij zich voortaan ging richten op de kweek van leguanen. Dieren waren volgens hem dankbaarder dan de kiezers die het af lieten weten.


Laatste nieuws