Van waarnemend gouverneur van Curaçao Adèle van der Pluijm-Vrede werd woensdagavond afscheid genomen. Op 1 april zal Van der Pluijm-Vrede in totaal twaalf jaar hebben gediend als waarnemend gouverneur, eerst als waarnemend gouverneur van de Nederlandse Antillen en vervolgens van Curaçao. Van der Pluijm-Vrede was van 1 april 2002 tot 10 oktober 2010 de laatste waarnemende gouverneur van de Nederlandse Antillen. Sinds 10 oktober 2010 is zij de eerste waarnemend gouverneur van Curaçao. Als dank voor haar inzet is Van der Pluijm-Vrede door koning Willem-Alexander benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

adel

Lees meer...

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.