Sentro Speransa en Stichting Uniek Curaçao hebben met materiële hulp van Garnier/Curacao Pharmacal nv afval van Playa Charomba bij Ascencion en uit delen van het omliggend natuurgebied verwijderd. Behalve het aangespoelde afval van zee werd ook gestort vuil en zwerfafval opgeruimd. Sinds de grote ‘clean up’ in september zijn op tal van plaatsen grote hoeveelheden afval gestort, voornamelijk door bouwbedrijven, tuinonderhoudbedrijven en individuele particulieren, meldt Uniek Curaçao. Er zijn bij de meldkamer klachten binnengekomen dat bij de weg naar Scherpenheuvel, Sorsaka, Westpunt/Watamula en Piscadera weer afval gedumpt is.

ascencion

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).