In een spannende strijd en een volle zaal in het Santa Barbara Beach Resort werd zaterdagavond besloten wie de titel Miss Universe Curaçao op haar naam mocht schrijven. Yolanda Smallegange, Crystal Willems, Stephany Francisca, Archangela Garcia, Eline de Pool en Gina Bracelly namen het tegen elkaar op. Winnares van de titel Miss Universe Curaçao werd de 19-jarige Eline de Pool. De Pool schreef al eerder een missverkiezing op haar naam, in 2010 werd ze uitgeroepen tot Miss Teenager. Curaçaos mooiste omschrijft zichzelf als nuchter. Yolanda Smallegange won de titels Miss Simpatia en Miss Fotogenika en eindigde in de strijd om de titel als derde, Stephany Francisca eindigde als tweede.

curacaosmooiste

Lees meer..

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.