De internationale Engelstalige slavernijfilm ‘Tula The Revolt’, die het verhaal vertelt van de slaaf Tula die de slavenopstand in 1795 leidde, kende gisteravond in het Koninklijke Instituut voor de Tropen in Amsterdam zijn wereldpremière. De film zal op 11 juli ook op Curaçao in première gaan. Tijdens de wereldpremière waren onder andere de motoren achter de film; regisseur Jeroen Leinders en medeproducent Dolph van Stapele aanwezig, evenals de cast, met uitzondering van hoofdrolspeler Obi Abili die de rol van Tula vertolkt.

tula

Lees meer...

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.