Het derde jetvliegtuig (MD-82) van Insel Air arriveert eind deze week op luchthaven Hato. Dit toestel is in juni van dit jaar geleast en heeft een C-check ondergaan in Zuid-Afrika.
Het vliegtuig zal worden geregistreerd als PJ-MDC en zal zo spoedig mogelijk na de officiële registratie in gebruik worden genomen.
De MD-82 telt 152 stoelen en kent twee klassen, namelijk een comfort class (vijftien stoelen) en een economy class. Zodra dit vliegtuig in gebruik is genomen, zullen de twee overige MD’s eveneens een C-check ondergaan en zal de configuratie op dezelfde wijze worden aangepast; dus ook met een comfort class. Met de komst van het nieuwe vliegtuig is het voor Insel Air tevens mogelijk vier nieuwe routes aan het schema toe te voegen.
Vanaf november zal worden begonnen met de routes Miami-Port au Prince (Haïti), Curaçao-Medellin (Colombia), Curaçao-Bogotá (Colombia) en Curaçao-Caracas (Venezuela) en vice versa.

nieuwe inselair md82

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).