De zesde editie van Kaya Kaya zal dit jaar starten op 19 augustus met een Art Week en het festival zal in totaal tien dagen duren.

KayakayaDat is gisteren aangekondigd tijdens een ‘pers walk’ waarbij journalisten en fotografen mochten meelopen met de organisatie van het Kaya Kaya Festival in Otrobanda. Doel: ,,Meewandelen, ons van dichtbij leren kennen en delen wat we allemaal gaan doen voor deze editie en de toekomst.” De ‘Kaya Kaya Movement’ bestaat uit onder anderen de oprichters Kurt Schoop, Raygen Zuiverloon en Clayton Lasten. ,,Kaya Kaya in zijn geheel is niet alleen een festival, maar komt voort uit het sociale aspect dat vaak niet door iedereen wordt gezien”, zo is door hen uitgelegd.

Foto Jeu Olimpio

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.