Het Kaya Kaya Streetfestival in de straten van Otrobanda was bomvol, niet alleen met mensen, maar vooral ook met allerhande activiteiten.

KayaKayaMaxvaalstHet event trok wederom duizenden mensen. De organisatoren toveren nu al enkele jaren Otrobanda om in een sfeervolle culturele omgeving met kunst, muziek, dans en versnaperingen voor jong en oud. Maar er waren bij deze editie ook wat kritiekpunten. Zo zouden er te veel mensen toegelaten zijn op een te kleine oppervlakte. Ook duurde de entree erg lang evenals het kopen van muntjes. En er was verschil in kosten van dezelfde drankjes op verschillende plekken. Maar al met al, gezien de vele gedeelde foto’s op sociale media, waren de meeste bezoekers in hun nopjes.

Wilt u meer foto's van Kaya Kaya zien? Neem een online abonnement op de krant.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.