CTB slaat handen ineen met honkbaliconen in promotievideo

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose Major League Baseball (MLB)-spelers Andruw Jones, Jurickson Profar, Jonathan Schoop en Didi Gregorius hebben meegedaan in een nieuwe promotiefilm voor het eiland. Dat maakt de Curaçao Tourist Board (CTB) bekend.

MLBDe vier bekende honkballers laten de mooiste kanten van een vakantie op Curaçao zien. Andruw, Jurickson, Jonathan en Didi spelen samen domino en elk van hen vertelt wat zij een toerist zeker zouden aanraden te doen op Curaçao. ,,Op deze manier wil de CTB toekomstige bezoekers uitnodigen om ons dushi eiland te komen beleven, net zoals onze honkbalhelden dat doen. De video is specifiek gericht op toekomstige bezoekers afkomstig uit de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika en natuurlijk sportliefhebbers”, aldus de CTB.
De promotievideo is onderdeel van de strategie van het toeristenbureau om Curaçao als toeristische bestemming te promoten door middel van sport. Het filmen van de video heeft enkele maanden geduurd omdat alle profs tegelijk op het eiland moesten zijn. Voor de opnames zijn verschillende locaties bezocht, waaronder de binnenstad en natuurgebieden en de Caribische Zee. De video is geregisseerd en geproduceerd door VIO Sambo Films en zal worden verspreid als een 90 seconden durende commercial. Er komen ook verschillende kortere versies van 30 seconden voor gebruik op sociale media, om te laten zien hoe elk van de honkballers ons eiland ervaart.
Op de website van het Antilliaans Dagblad is de video te bekijken.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.