Willemstad - Bij toeristenbureau CTB en ook bij Baoase maakten ze even een vreugdesprong: Curaçao & Baoase Resort staan in de Cosmopolitan van de Verenigde Staten.

BaoaseHet populaire magazine bereikt naar schatting bijna 2,2 miljoen lezers.
Onder het kopje ‘Private Island and Jet Skis’ bericht Cosmopolitan in het november-nummer over Curaçao en de 35-plus stranden, die het eiland rijk is. Die kunnen bereikt worden met een Jet Ski.
Maar een enkele week is eigenlijk niet voldoende om Curaçao volledig te ontdekken, schrijft het magazine. Als er dan toch echt te weinig tijd is, wordt Baoase Luxury Resort aangeraden; met private zwembaden en ook het privéeiland Isla Kiniw binnen het resort.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.