Voor de grote schoonmaakdag op Curaçao, aanstaande zaterdag op de World Cleanup Day 2022, is vandaag de laatste inschrijfdag.

schoonmaakEr zijn al 2.500 vrijwilligers, maar er wordt gemikt op 3.500. Er wordt op 60 locaties schoongemaakt en ook met acht duikers onderwater. Tijdens een bijeenkomst zaterdag met alle wijk- en groepscoördinatoren is schoonmaakmateriaal uitgedeeld en informatie gegeven. Er is ook een prijs uitgereikt aan de coördinator die de meeste locaties heeft gevonden die nodig schoongemaakt moeten worden. En dat is Fabienne Sabina.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.