Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een deel van de glazen buitenwand van het grote infinity-zwembad van het nieuwe Sandals Curaçao te Santa Barbara is gistermiddag bezweken.

sandalsAls gevolg daarvan stroomde in korte tijd een enorme hoeveelheid water weg, richting de zee die daarop voor enige tijd lichtbruin kleurde door het zand dat werd weggespoeld. Iets over half zes kreeg de politie de melding binnen van het incident. Het korps zegt dat er elf (licht)gewonden waren. Enkele toeristen zijn per ambulance naar de spoedeisende hulp van het Curaçao Medical Center (CMC) vervoerd. Volgens de politie is de eerste indruk dat het er tijdens een ‘pool party’ te veel personen in het zwembad waren. Sandals zelf heeft het incident bevestigd en benadrukt dat de veiligheid van de gasten voorop staat. Na de aankoop en grondige upgrading ging het luxeresort, dat zich vooral richt op Amerikaanse gasten, pas onlangs open.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).