Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De herdenking van de afschaffing van de slavernij en de Dag van de Vlag waren dagen met de nodige cultuur en folklore.

Seu1Ook de Marcha di Seú, het oogstfeest droeg daar een steentje aan bij. Veel optredens van toneel, zang, dans en defilés van de geüniformeerde groepen, afgewisseld met serieuzere toespraken en eerbetoon aan verschillende voorbeeldfiguren in de samenleving, zoals buurtwerkers, maar ook diegenen die het kruis van verdienste in ontvangst mochten nemen. Op deze foto’s een impressie van de Seú-optocht van gisteren.

Een impressie van 1 en 2 juli en Marcha di Seú...

Wilt u het vervolg van dit artikel lezen? Neem een online abonnement op de krant.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.