Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Irie Tours bv is een bootje rijker. Het tourbedrijf heeft de boot Pelican overgenomen van Pelican Express bv. De verkoopakte is vorige week gepasseerd bij een notariskantoor op Curaçao

IrieToursDe boot ligt nu aan de pier bij Santa Barbara in het Spaanse Water. Een nieuwe plek, want tot voor kort lag het bekende vaartuig bij het Sea Aquarium afgemeerd. Er gaat méér veranderen; zo krijgt de boot met de nieuwe eigenaar binnenkort ook een nieuw naam.
Irie Tours bestaat sinds 2006 en wordt aangestuurd door Dennis Henriquez en zijn echtgenote Sadira Henriquez-Van der Hoeven. Het bedrijf organiseert allerlei populaire arrangementen voor individuen en groepen, in de vorm van evenementen, excursies en tours. Irie biedt bustours, feesten en partijen maar ook boottrips, onder andere naar Klein Curaçao met de catamaran. Met de Pelican, die straks dus anders zal heten, wil Irie Tours ook allerlei trips aanbieden.
Met de Pelican Express werden tot nu toe onder meer vaartochten door de haven (Sint Annabaai en het Schottegat) georganiseerd, maar ook snorkel- en vistrips onder andere richting Bándabou.
Tot slot zeggen de nieuwe eigenaren van de boot: ,,Do what you love and you’ll never work a day in your life. We houden van wat wij doen. Hier geboren en getogen en we houden van Curaçao. We hebben als eiland zoveel moois te bieden dat het makkelijk is om ons eiland te promoten.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).