Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - TUI vliegt vanaf 1 juli 14 maal per week naar de Antillen. Dat is nog niet eerder voorgekomen; een record waar de luchtvaartmaatschappij naar eigen zeggen trots op is.

tuiVandaag wordt de frequentie al verhoogd naar negen vluchten per week en per 1 juli wordt dit verder uitgebreid naar 14 vluchten per week. De extra capaciteit komt vooral ten goede aan Curaçao en Bonaire.
Van de 14 vluchten, zullen er 13 Curaçao aan doen. Het gaat om vijf rechtstreekse vluchten en negen gecombineerde vluchten. Op Bonaire wordt zeven keer per week gevlogen en Aruba drie keer per week.
De Nederlandse vakantieganger heeft deze zomer een beperkte keuze aan vakantiebestemmingen. Wat betreft verre bestemmingen zijn alleen de Antillen een mogelijkheid die binnen de reisadviezen van de overheid passen. Vooral Curaçao, Bonaire en Aruba profiteren van het feit dat andere Caribische bestemmingen zoals Mexico en de Dominicaanse Republiek vooralsnog niet mogelijk zijn.
Rick van der Pluijm, hoofd TUI Dutch Caribbean: ,,Het is prachtig om te zien dat we toch nog afstevenen op een mooie zomer op Curaçao. Niet alleen voor al onze hotelpartners, maar ook voor het overgrote deel van de bevolking op ons eiland dat afhankelijk is van het toerisme.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).