Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De politie stuitte dinsdag op een enorme wietplantage in Flip op Bándabou.

wietplantageDe actie was een gezamenlijke actie van het politiebureau Barber, het politiebureau Montaña en de verkeersafdeling.
Bij de huiszoeking op het adres in Flip heeft de politie de marihuanaplantage aangetroffen en in totaal 1.598 wietplanten in beslag genomen, alsook twee voertuigen. Ter plaatse zijn twee verdachten aangehouden; de 58-jarige O.F.E. en de 48-jarige T.F.T., beiden op Curaçao geboren.
Het duo is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie, die voorlopige hechtenis heeft bevolen in afwachting van nader onderzoek in de zaak.

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.