Lieve mensen, supporters en iedereen op Curaçao die mij met het nationaal elftal Curaçao al die jaren hebben gesteund, gesupport en aangemoedigd. Zonder jullie steun stonden we niet waar we nu staan.

F08 INGEZ Dankbetuiging Bicentini 1Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie support wat heeft geleid tot de geweldige prestaties die we samen geleverd en neergezet hebben in de afgelopen vier jaar waarin ik als jullie bondscoach mocht fungeren. Ik heb in deze vier jaren vele complimenten en waarderingen gekregen vanuit binnen- en buitenland, maar zonder de fantastische inzet van onze geweldige spelersselectie en jullie supporters, heel het Curaçaose volk, was dit natuurlijk nooit gelukt.

Ongelooflijk goed wat we samen hebben bereikt: Caribisch Kampioen, winnaar van de KingsCup, drie keer GoldCup, kwartfinale VS, en wederom uitkomend in de A League Nations Poule.

Het was vanaf de bewuste 21 augustus voor mij een moeilijke periode, lastige maanden. Ik ben heel blij dat alles is opgelost, zodat iedereen ook weer verder kan zoals het hoort. Ik hoop van harte dat Curaçao de stijgende lijn van de afgelopen jaren doorzet en nog meer gaat stijgen op de Fifa-wereldranglijst. 

Ik blijf Curaçao natuurlijk trouw, zal hier vaak zijn en blijf met mijn Fundashon Bicentini de mensen, de scholen en wijken ondersteunen en actief helpen.

Lieve mensen, supporters, onze grootste steun, onze absolute twaalfde man in het veld, 
hartelijk, hartelijk, hartelijk dank.

Wat hebben we samen toch ongelooflijk mooie dingen bereikt, daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor.

Samen Sterk.

Remko Bicentini


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).