Curaçao had gisteren te maken met zware onweersbuien die ervoor hebben gezorgd dat bomen en elektriciteitspalen omvielen.

slechtweer2Een man is gisteravond verdronken vanwege de ruwe zee aan de zuidkust. Dat bevestigt politiewoordvoerder Imro Zwerwer. ,,Een vissersboot met twee bemanningsleden kwam in moeilijkheden. Een van hen sprong uit de boot toen een ander vaartuig te hulp schoot,  maar het lukte hem niet uit het water te komen. Hulp van de reddingsdiensten mocht helaas niet baten”, aldus Zwerwer. Verder deed de KLM verschillende pogingen om te landen op luchthaven Hato, maar week vanwege het slechte weer uiteindelijk uit naar Bonaire, zo bevestigt KLM-woordvoerder Cees Ursem. Met vertraging van ongeveer een uur kwam het vliegtuig om 19.00 uur alsnog aan op Hato.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.