Curaçao had gisteren te maken met zware onweersbuien die ervoor hebben gezorgd dat bomen en elektriciteitspalen omvielen.

slechtweer2Een man is gisteravond verdronken vanwege de ruwe zee aan de zuidkust. Dat bevestigt politiewoordvoerder Imro Zwerwer. ,,Een vissersboot met twee bemanningsleden kwam in moeilijkheden. Een van hen sprong uit de boot toen een ander vaartuig te hulp schoot,  maar het lukte hem niet uit het water te komen. Hulp van de reddingsdiensten mocht helaas niet baten”, aldus Zwerwer. Verder deed de KLM verschillende pogingen om te landen op luchthaven Hato, maar week vanwege het slechte weer uiteindelijk uit naar Bonaire, zo bevestigt KLM-woordvoerder Cees Ursem. Met vertraging van ongeveer een uur kwam het vliegtuig om 19.00 uur alsnog aan op Hato.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).