Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Het personeel van Selikor is hard aan het werk om de achterstand van de afgelopen weken weg te werken. Ook in het weekend zijn wijken bezocht om huisafval op te halen. Naar verwachting kan Selikor vanaf vandaag weer het reguliere schema hanteren.

selikorSelikor heeft vorige week extra uren gedraaid, extra mankracht en vuilniswagens ingezet om de wijken waar nog huisvuil lag, te bezoeken om het vuil op te halen. Ook stranden zijn in dit kader bezocht, aldus Selikor in een persbericht.

,,Als een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het schoonmaakbeleid van het eiland, blijft Selikor zich maximaal inzetten om aan zijn taken te voldoen en het ophalen van huisvuil zo snel mogelijk te normaliseren. Het streven is om aan het begin van de nieuwe week weer het gebruikelijke schema te hanteren.”

Selikor stelt zich bewust te zijn van het feit dat de situatie van de afgelopen weken ‘ongemakkelijk’ is geweest voor de bewoners die een ophoping van huisvuil hebben moeten meemaken. ,,Selikor biedt hier nogmaals zijn excuses voor aan. De directie geeft de garantie dat ons personeel hard werkt om de situatie te normaliseren.”

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).