Alle geslaagden van het Dr. Albert Schweitzer College Parera (vsbo) hebben gisteren ondanks Covid-19 toch het behalen van hun diploma kunnen vieren.

examenDe school heeft in het eerste tijdvak een slagingspercentage van 93 procent. ,,We zijn zeer trots op al onze leerlingen en zijn blij dat we met toepassing van de regels omtrent social distancing toch dit moment met onze leerlingen hebben kunnen vieren”, aldus Iris Ludekuse namens het Dr. Albert Schweitzer College.

De leerlingen kwamen per klas en stonden samen met hun familie op twee meter afstand van elkaar toen ze hun examenuitslag kregen.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.