Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - De teller van het aantal op Covid-19 positief geteste personen, staat vandaag nog op 14. Dat bevestigde premier Eugene Rhuggenaath vandaag tijdens de dagelijkse briefing over de ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

Teller14Het testen van mogelijke coronapatiënten wordt ondertussen voortgezet. Eén persoon die is getest, heeft een niet eenduidig resultaat. Deze persoon zal opnieuw moeten worden getest om duidelijkheid te scheppen.

Van de 14 coronapatiënten die Curaçao tot nu toe heeft gehad, zijn er 7 reeds genezen en is één overleden. De personen die nog met het virus besmet zijn worden nauwlettend in de gaten gehouden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).