Bij het Amerikaans consulaat werd gisteravond het 70-jarig bestaan van het Roosevelt House gevierd. begroetingConsul-generaal Allen S. Greenberg is ‘er trots op dat het consulaat in perfecte harmonie is met het stadskarakter van Willemstad’. ,,We willen niets liever dan de schoonheid en status van de stad behouden en deze mogelijk zelfs vergroten. Het Roosevelt House kent al 70 jaar productieve vrede en positieve activiteit”, aldus Greenberg. Bij de viering waren verschillende bekende personen aanwezig, onder wie de gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout, haar echtgenoot Herman George en oud-premier van de Nederlandse Antillen, Maria Liberia-Peters. Zij groetten elkaar lachend met de elleboog zoals is voorgeschreven in verband met het coronavirus. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).