Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - Autoriteiten op Sint Maarten en Saint Barthélemy hebben gisterochtend de eerste besmettingen met het nieuwe coronavirus gemeld.

lcfstmartinHet gaat om een Frans echtpaar dat op de luchthaven van Sint Maarten uit de rij werd gehaald op verdenking van corona. Het stel is naar het Louis Constant Fleming Hospital (LCF) gebracht aan de Franse kant, Saint Martin, en wordt daar twee weken in quarantaine gehouden. Ook hun zoon, bij wie ze op bezoek waren in Saint Barths, is positief getest. Hij zit in thuisisolatie en wordt gemonitord. Hun gezondheidstoestand is geen reden tot bezorgdheid, meldt premier Silveria Jacobs van Sint Maarten.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).