De Kustwacht Caribisch gebied stuurde deze spectaculaire foto’s van de recordvangst van bijna 5.500 kilo cocaïne deze week nabij Aruba.

drugsvangstBij de actie is samengewerkt met de Colombiaanse marine. ,,Het schip Aressa werd al geruime tijd in de gaten gehouden door de sensorsystemen van de kustwacht. Na afstemming met het Arubaanse Openbaar Ministerie en internationale ketenpartners werd het schip, dat onderweg was van Venezuela naar Griekenland, dinsdag geïntercepteerd door een Metal Shark-team van het steunpunt Aruba. Het walradarsysteem en de kustwachthelikopter zijn ook ingezet. De elf bemanningsleden van de Aressa hebben de Montenegrijnse nationaliteit."

Foto Kustwacht


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).