De eerste heipalen voor de bouw van het Courtyard Marriott Hotel op Rif gaan de grond in en daarmee is eindelijk gestart met de bouw van het langverwachte resort.

courtyardDit wordt bevestigd door de minister van Economische Ontwikkeling (MEO), Giselle Mc William (MAN). Zij legt uit dat het project wat vertraging heeft opgelopen omdat bij de aanvang van de constructie vorig jaar ontdekt werd dat er kabels van Aqualectra onder de grond liepen. Bij het verwijderen hiervan door het nutsbedrijf bleek dit een grotere klus dan gedacht. ,,Waarschijnlijk is hierdoor ook de geplande opening in augustus 2021 wat opgeschort”, aldus de minister. Met de bouw van Courtyard Marriott is 58 miljoen gulden gemoeid.
Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).