De inschrijfdag voor het Tumbafestival werd gisteren drukbezocht. Maar liefst 59 tumba’s werden ingeschreven voor de 50e editie van het immens populaire Festival di Tumba.

tumbafestivalVoorzitter Manfred ‘Fecco’ Gomez van organisator Amak gaf op TeleCuraçao te kennen rekening te hebben gehouden met 55 inschrijvingen en dat het werkelijke aantal al zijn verwachtingen heeft overstegen. Tussen de inschrijvingen bevinden zich ook oude bekenden zoals Farley Lourens, Ike Jesurun en Elia Isenia die dit jaar weer terugkeren. Ook Rei di Tumba 2019 Dibo D is dit jaar weer van de partij. Nieuwkomers zijn MFK-Statenlid Charles Cooper en verslaggever Yves Cooper. Het festival begint op maandag 26 januari, de finale is op vrijdag 31 januari.
Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).