De inschrijfdag voor het Tumbafestival werd gisteren drukbezocht. Maar liefst 59 tumba’s werden ingeschreven voor de 50e editie van het immens populaire Festival di Tumba.

tumbafestivalVoorzitter Manfred ‘Fecco’ Gomez van organisator Amak gaf op TeleCuraçao te kennen rekening te hebben gehouden met 55 inschrijvingen en dat het werkelijke aantal al zijn verwachtingen heeft overstegen. Tussen de inschrijvingen bevinden zich ook oude bekenden zoals Farley Lourens, Ike Jesurun en Elia Isenia die dit jaar weer terugkeren. Ook Rei di Tumba 2019 Dibo D is dit jaar weer van de partij. Nieuwkomers zijn MFK-Statenlid Charles Cooper en verslaggever Yves Cooper. Het festival begint op maandag 26 januari, de finale is op vrijdag 31 januari.
Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.