Divecenter CURious2Dive heeft speciaal voor Fuikdag drijvende vuilnisbakken ontworpen en die afgelopen zaterdag naar Fuikbaai gebracht waar gisteren het populaire evenement Fuikdag heeft plaatsgevonden.

fuikdagElk jaar weer trekken op de eerste zondag van het jaar zeeliefhebbers en booteigenaren massaal naar Fuikbaai om daar Fuikdag te vieren. Honderden mensen dobberen dan rond in de zee, er is volop eten en drinken en muziek om de dag te vieren. Maar ook blijft er elk jaar veel vuil over als de gasten weer zijn vertrokken. Door de drijvende vuilnisbakken hoopt CURious2Dive de bezoekers aan te sporen hun afval in de vuilnisbak te gooien en zo bij te dragen aan een schoner milieu. Op 11 januari bezoekt een groep vrijwilligers tijdens de ‘After Fuikdag Clean Up’ weer de locatie om de overige rommel op te ruimen.
Foto CURious2Dive


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).