Youth for Climate CW heeft op zondag 29 december samen met CuraDAO de laatste cleanup van het jaar 2019 georganiseerd.

cleanupTijdens de Christmas Cleanup werd de omgeving rond Caracasbaai schoongemaakt. Youth for Climate CW is een jeugdgroep die het bewustzijn van de gevolgen van milieuvervuiling en klimaatverandering onder de jeugd van Curaçao wil verspreiden. De jeugdgroep is in 2019 opgericht en wordt geleid door Noa Blaaker en Viola Suarez. Door schoonmaakacties en andere evenementen op het eiland te organiseren, willen zij ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. Ze besloten aan het eind van het jaar nog een laatste keer de omgeving van Caracasbaai schoon te maken. Dit was voor de groep de grootste cleanup tot nu toe. Er kwamen 45 vrijwilligers helpen, waarbij zij meer dan 60 vuilniszakken aan afval hebben opgeruimd.
Foto Youth for Climate CW


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).