Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De Meteorologische Dienst (Meteo) heeft een voorzorgsmededeling (code geel) uitgevaardigd voor ruwe zee aan de noordkust van Curaçao. Naar verwachting zullen deze condities in ieder geval tot vandaag gelden.

zeeMeteo legt uit dat deining en/of sterke wind voor ruwe zee aan de kust kunnen zorgen en dat brandingsgolven schade aan kleine vaartuigen kunnen veroorzaken. ,,Door het onder water lopen van kustgebieden kunnen strandfaciliteiten schade oplopen”, zo waarschuwt Meteo ook.
Zeelieden met kleine vaartuigen wordt verzocht om voorzichtig te zijn wanneer zij onder deze omstandigheden gaan varen. Aangezien het onderlopen van kustgebieden mogelijk is, wordt eigenaars van kustfaciliteiten aangeraden om deze, waar mogelijk, te beschermen. Tot slot wordt zwemmers aangeraden voorzichtig te zijn en zich niet ver van de kust te begeven.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).