200 Leerlingen van het Mgr. Niewindt College hebben gisteren een geschenk van de kerstman ontvangen tijdens het zogeheten FCCA Holiday gift project.

kerstDe Florida Caribbean Cruise Association (FVVA) organiseerde dit jaar de 19e editie van dit project in samenwerking met Curaçao Ports Authority (CPA) op de Matheywerf. PR- en communicatiemanager Sau Bridgewater-Chong van CPA bedankt in het bijzonder de bemanningsleden van het cruiseschip Eurodam van de Holland America Lijn voor deze mooie geste. Deze leden van de bemanning hebben er immers voor gekozen om in hun vrije uren de kerstman te helpen om geschenken uit te reiken aan de kinderen.
Foto CPA


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).