Horecastudenten brachten gisteren een bezoek aan de Aida Perla.

aidaperlaDe staf van het cruiseschip Aida Perla dat onlangs terugkeerde uit Europa voor een nieuwe Caribische route, gaf gisteren een groep Curaçaose toerisme- en horecastudenten van het Maris Stella SBO een uitgebreide rondleiding op het opvallende schip dat anderhalf jaar geleden in de vaart kwam en een maximum van 5.300 gasten en bemanning kan accommoderen. De leergierige studenten werden hartelijk ontvangen door general manager Kai Botchek en kregen tijdens en na de rondleiding ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan hotelmanager Christopher Röder, HR-manager Lars Stöcker en spa-manager Robert Fimmel. Het bezoek werd besloten met een lunch en een grappige ontmoeting met Pepper, de boordrobot.
Foto Els Kroon


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).