Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met de leuze ‘Let us brighten your day’ (laten wij uw dag goed maken) heeft Jetair Caribbean gisteren aangekondigd ‘eindelijk’ te mogen gaan vliegen.

jetair,,Na maanden te hebben gewerkt aan de benodigde papieren in samenwerking met de Curaçao Civil Aviation Authorities (CCAA), heeft United Caribbean Airlines, handelend onder de naam Jetair Caribbean uiteindelijk vandaag, 19 november 2019, haar Air Operating Certificate (AOC) mogen ontvangen”, zo liet de vliegmaatschappij gisteren weten. ,,Zowel de directie als de werknemers hebben hard gewerkt om dit te kunnen realiseren. Wij zijn erg trots met het verkrijgen van deze certificering wat ook een positief effect heeft op de economie van Curaçao”, zo wordt vervolgd.
Jetair Caribbean is een particulier commerciële luchtvaartmaatschappij op Curaçao, die lijn- en chartervluchten aanbiedt van en naar het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. De visie van Jetair Caribbean is om een belangrijke regionale luchtvaartmaatschappij in het Caribisch gebied te worden die op een efficiënte en vriendelijke manier een veilig, klantgericht luchttransportproduct biedt met een hoge klantenservice en tijdige prestaties.
Jetair Caribbean kan op dit moment al beginnen met het uitvoeren van chartervluchten. Ondertussen zijn de benodigde papieren samen met de AOC naar de verschillende bestemmingen verstuurd voor gewone lijnvluchten. In de tussentijd bereidt Jetair Caribbean zich voor om te starten met de verkoop van tickets, zo wordt aangekondigd. Enkele routes waar Jetair Caribbean op zal gaan vliegen zijn onder andere Kingston, Port-au-Prince en Santo Domingo. De maatschappij stelt: ,,In de nabije toekomst zullen wij ook beginnen te vliegen op Medellín en Barranquilla. Via social media zal iedereen op de hoogte gehouden worden. Binnenkort maken wij ook bekend waar men terecht kan om tickets te kopen en zullen wij de website van Jetair Caribbean introduceren. Voor nu kan contact opgenomen worden via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).