Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Nadat premier Eugene Rhuggenaath afgelopen vrijdag een bezoek bracht aan de raffinaderij Heide van de Klesch Group in Duitsland, was het nu de beurt aan de oprichter van de Klesch Group - Gary Klesch - om Curaçao te bezoeken.

kleschDe Klesch Group is de voorkeurspartner van Refineria di Kòrsou (RdK) voor overname van de Isla-raffinaderij na 2019. Vorige week waren vertegenwoordigers van de Klesch Group al op Curaçao en nu is Gary Klesch zelf deze week op Curaçao om in het kader van due diligence en onder leiding van de Program Management Organization (PMO) verschillende personen te ontmoeten. Zo had hij gisterochtend ook een gesprek met de minister-president en vertegenwoordigers van RdK en de PMO.
Het bezoek van Rhuggenaath afgelopen vrijdag aan de raffinaderij Heide heeft een goede indruk achtergelaten bij de premier. Dit kwam tijdens het gesprek met Klesch gisterochtend ook ter sprake. Ook benadrukte de minister-president dat de Klesch Group kan rekenen op de toewijding en betrokkenheid van de regering van Curaçao.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.