De Curaçaose Travis Anthony heeft de Young Engineer Award 2019 gewonnen.

youngengineerDe Nederlandse evenementenorganisatie Offshore Energy Exhibition & Conference reikt de prijs jaarlijks uit aan uitblinkende ingenieurs van 35 jaar of jonger. Anthony werd door zijn Nederlandse Shellbaas voorgedragen voor het werk dat hij heeft verricht in Rijswijk en Duinkerken voordat hij naar Brazilië verhuisde. Hij werkt nu ruim twee jaar voor Shell in Rio de Janeiro. Anthony is op zijn derde naar Curaçao verhuisd met zijn Canadees-Amerikaanse ouders. Hij ging naar de Albert Schweitzerschool, doorliep het Peter Stuyvesant College en ging vervolgens naar de Technische Universiteit in Delft.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).