Bij het Albert Schweitzer vsbo op Parera is een tabebuia-boom geplant - familie van de kibrahacha - door vuilverwerkingsbedrijf Selikor die daarmee de Milieuweek heeft afgesloten.

boomMet deze afronding hoopt het bedrijf jongeren te stimuleren meer bij het milieu en de natuur stil te staan. Een van de initiatiefnemers van de Week van het Milieu is de inmiddels overleden Gladys van Dal-Mc Kenzie geweest. Zij zou gisteren 90 jaar geworden zijn. Zij plantte elk jaar verschillende bomen waarmee zij aandacht vroeg voor het milieu. Bij de boomplant op het Albert Schweitzer waren dan ook enkele familieleden van haar aanwezig.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).