Bij het Albert Schweitzer vsbo op Parera is een tabebuia-boom geplant - familie van de kibrahacha - door vuilverwerkingsbedrijf Selikor die daarmee de Milieuweek heeft afgesloten.

boomMet deze afronding hoopt het bedrijf jongeren te stimuleren meer bij het milieu en de natuur stil te staan. Een van de initiatiefnemers van de Week van het Milieu is de inmiddels overleden Gladys van Dal-Mc Kenzie geweest. Zij zou gisteren 90 jaar geworden zijn. Zij plantte elk jaar verschillende bomen waarmee zij aandacht vroeg voor het milieu. Bij de boomplant op het Albert Schweitzer waren dan ook enkele familieleden van haar aanwezig.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.